Mig

Jeg hedder Miralem Ikanovic, er ung mand på 38 år, bosat pt. I Løgumkloster, Region Syddanmark.

Hvis jeg skal lave en præsentation om mig selv og skabe et billede hvad for en person jeg er, det vil være ca. sådan…
Lige nu jeg er i gang med de sidste eksamener på EUC SYD i Sønderborg, på Data og kommunikation uddannelse hvor jeg er i gang med Datatekniker uddannelse med speciale i infrastruktur. Primært jeg er netværks speciale orienteret da det er noget som jeg altid var passioneret, arbejdede med og vil gerne lave i min karriere også i fremtid.

Far til to små at guldklumpe, mine to stjerner som lyser min vej i hver enkelt del af mit liv. Selvom jeg ikke er far til fire jeg har nok at se og få udfordringer med de to som jeg har, og det er stor glade i livet ligesom i far til fire, og ja, vi har en som er vores version af onkel Anders.
Har dejlig kæreste som er min støtte, drive kraft altid og i selve tiderne hvor jeg er en ægte arbejdsnarkoman. Hun har speciel plads i mit liv og giver mig alt som jeg kan ønske mig og har behov for, hjælper at jeg skaber resultater, byger sammen med mig godt liv og støtter mig altid at hjælper folk omkring mig uden forbehold.

Og hvad er det om bag mig som personen?

Ærlighed, loyalitet og troværdighed, er ikke kun ord, men er grundstenene for min personlige udvikling gennem årene, fra min barndom op til dato. De har igennem livet været, det som jeg byggede på, personligt og på det faglige plan. Det er med de grundsten jeg har gjort mine fremskridt som person og som har givet mig modet til at tage store beslutninger. Er en person der stormer frem mod målet som en tromle på den ny ”personlige og erhvervserfaringsmæssige” motorvej. Jeg følger et enkelt princip i mit liv og arbejde ”jeg har ikke problemer, kun udfordringer som jeg løser med et koldt og roligt overblik ”

Det kan være at jeg bygede yderligere på det igennem mit militære karriere, hvor jeg profilerede mig endelig i person som jeg er i dag.

Som alle andre mennesker har jeg også dårlige sider, og hvis jeg skal vælge en frem for andre, vil det være min stædighed
Men jeg kan sige til andre at det kan læres og trænes til noget godt alligevel, ligesom jeg gør (tror jeg) og bruger min stædighed i form at opnå resultater og nå til målet som jeg setter mig selv og dem som jeg få i forbindelse med arbejde. Er det dårlig i sidste ende? Svaret lader jeg hviler over da vi alle kan nå konklusion om det, men jeg er glad at kan bruge min dårlige side til noget godt og resultat skabene.

Stor plads i mit liv rammer også folk omkring mig, mine venner. Jeg vil gerne bruge det her mulighed at siger STOR TAK for nogen af dem.
Familien Meskovic var og vil altid være i mit hjerte, og få speciel plads på min liste af personer som jeg holder til ligesom min familie.
Special TAK gør til Kristian Møller Bodeholt, en ven, kollega, som kan og hjælper uden reserve og altid har hjerte rigtig sted. En person som værdsætter også ærlighed og følger princippet at man skal hjælpe hvis man kan uden at tænker meget om, bruger han sine resurser mære eller mindre.
Stor tak til Jan, Bent, Bjørn og Christian, mine kammerater og vener ligesom lærer stab på Data og kommunikation Lennart, Tina og Orla ved EUC SYD.
Endelig TAK til Susan Williams for en dejlig og konstruktiv udvidelse af mine færdigheder, samarbejde og støtte.