Corsair Performance Pro SSD

nov
2012
18

skrevet af i Hardware

Ingen kommentarer

Mange virksomheder producerer high-speed SSD’er, men det trick at producere en vinder er at afbalancere høje niveauer af ydeevne med en pris, der er lav nok til at friste entusiaster til at åbne deres tegnebøger.
SandForce er en af de største navne, når det kommer til SSD-controllere, men under kølerhjelmen fra Performance serien Pro, har Corsair valgt en Marvell 88SS9174 chip. Det er en usædvanlig afgørelse truffet hvor mange drev bruger SandForce hardware, men afgørende, det er den samme controller bruges af M4-drev, så det har masser af stamtavle når det kommer til at flytte data hurtigt.

Corsair er gået imod strømmen, når det kommer til hukommelsen også. De anvendte chips er stadig lavet af velkendte MLC-hukommelse, men de 32nm moduler er Toshiba-made “Toggle Mode” NAND chips snarere end de synkrone chips bruges på de fleste andre SSD’er. Toshiba hævder disse kan behandle flere dataoverførsler per sekund, og der er bakket op af en konsekvent hastighed.
Dens resultat af 500.9MB/sec i store fil skrive benchmark er fremragende, let overgår 387.4MB/sec score af Crucial M4, og begge SSD’er returnerede fine scoringer af 320MB/sec når du læser store filer. Corsaren også imponeret ved håndtering af små filer: dens skrive og læse resultaterne af 186.4MB/sec og 30.4MB/sec var bedre end M4 s 167.4MB/sec og 29.7MB/sec hastigheder.
Corsaren er også hurtigere end sin rival i AS SSD sekventiel skrivehastighed test med et resultat af 413.85MB/sec, og det fulgte det op med fremragende tempo i resten af den app tests.
Det er konsekvent rå hastighed, og det er afbalanceret med en konkurrencedygtig pris. Det gør Corsair ydeevne Pro den bedste SSD vi har endnu ikke set, især for entusiaster, der ønsker top-kvalitet. M4 er stadig et fint budget valg, men hvis du søger efter det bedste en SSD kan tilbyde, efter min mening og varmt anbefaling, Corsair Performance serien Pro er det.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Corsair Performance Pro SSD, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Skriv kommentar